Soukromí


Zásady ochrany osobních údajů

Čtěte, jak nakládáme s Vašimi údaji podle Obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR).


I.

Základní ustanovení

Správcem osobních údajů podle čl. 4 bod 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen: „GDPR”) je: 

Ing. Gabriela Miholová, IČ 71777237, se sídlem Keřová 716/7, 641 00 Brno (fyzická osoba zapsaná v Živnostenském rejstříku od 25.01.2006, úřad příslušný podle §71 odst.2 živnostenského zákona Magistrát města Brna)

 a 

Ing. Philip Regueyra, IČ 76007464, se sídlem Keřová 716/7, 641 00 Brno  (fyzická osoba zapsaná v Živnostenském rejstříku od 10.12.2007, úřad příslušný podle §71 odst.2 živnostenského zákona Magistrát města Brna)

(dále jen: „správce“).

Kontaktní údaje správce jsou: info@hypi.cz.

Osobními údaji se rozumí veškeré informace o identifikované nebo identifikovatelné fyzické osobě; identifikovatelnou fyzickou osobou je fyzická osoba, kterou lze přímo či nepřímo identifikovat, zejména odkazem na určitý identifikátor, například jméno, identifikační číslo, lokační údaje, síťový identifikátor nebo na jeden či více zvláštních prvků fyzické, fyziologické, genetické, psychické, ekonomické, kulturní nebo společenské identity této fyzické osoby.

Správce nejmenoval pověřence pro ochranu osobních údajů.

II.

Zákonný důvod zpracování osobních údajů

Zákonným důvodem zpracování osobních údajů je plnění smlouvy mezi Vámi a správcem podle čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR (dále jen „Plnění smlouvy“).

III.

Účel zpracování, kategorie, zdroje a příjemci osobních údajů

Zákonný důvod

Účel

Údaje

Zdroj údajů

Příjemci osobních údajů (zpracovatelé)

Plnění smlouvy

Odpověď na poptávku zaslanou přes kontaktní formulář

Osobní údaje klientů 

(jméno, příjmení, e-mail, telefon)

Kontaktní formulář

Subdodavatelé, mailingové služby, cloudová úložiště

Souhlas

Získání demografických přehledů ve statistikách návštěvnosti

Cookies třetích stran

Cookie soubor DoubleClick, inzertní ID Android, ID iOS pro inzerenty

Google Analytics


IV.

Doba uchovávání údajů

Správce uchovává osobní údaje po dobu nezbytnou k výkonu práv a povinností, nejdéle však po dobu 1 roku. Po uplynutí doby uchovávání osobních údajů správce osobní údaje vymaže.

V.

Cookies

Co jsou soubory cookies?

Cookies jsou malé textové informace, které se ukládají ve vašem prohlížeči. Ukládají se ve vašem internetovém prohlížeči a lze se na ně podívat, lze je vypnout (zakázat ukládání) nebo smazat.

Jaké jsou typy souborů cookies?

  • esenciální - slouží pro základní funkcionalitu webu
  • analytické - slouží pro měření návštěvnosti a různých statistik webu
  • remarketingové/inzertní - slouží k lepšímu cílení a personalizaci reklam, které uvidíte jinde na webu

Které soubory cookies využíváme?

Tato webová stránka používá cookies třetích stran, které jsou ukládané na jiné doméně.

Jde o tyto služby:

  • Google Analytics a Google AdWords, služba webové analytiky a reklamy poskytované společností Google Inc. ("Google"). Informace poskytnuté souborem cookie o užívání této webové stránky jsou obvykle přeneseny na server společnosti Google v USA a tam jsou uloženy. Více na https://www.google.com/intl/cs/policies/technologies/cookies/.

Používáním tohoto webu s tímto zpracováním cookies souhlasíte.

Pro zpracování souborů cookies platí následující pravidla.

Pravidla pro používání nebo zablokování cookies si může každý uživatel nastavit ve svém internetovém prohlížeči, čímž dává najevo svůj souhlas s jejich zpracováním.

Uživatel si může nastavit povolení nebo odmítnutí veškerých nebo pouze některých souborů cookies (např. cookies třetích stran). Zablokování souborů cookies může mít negativní vliv na použitelnost webové stránky a služby.

Na tomto webu je návštěvníkům, kteří souhlasí s umístěním cookies do svého prohlížeče prostřednictvím patřičného nastavení chování ke cookies jednotlivých prohlížečů umístěna informace od následujících společností:

Facebook

Google (informace o cookies)

Vznesete-li námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.

VI.

Příjemci osobních údajů (subdodavatelé správce)

Správce má v úmyslu předat osobní údaje do třetí země (do země mimo EU) nebo mezinárodní organizaci. Příjemci osobních údajů ve třetích zemích jsou poskytovatelé mailingových služeb, úložiště dat a souborů, analytických nástrojů a služeb pro přímý marketing.

VII.

Vaše práva

Za podmínek stanovených v GDPR máte

- právo na přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR,

- právo opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování dle čl. 18 GDPR,

- právo na výmaz osobních údajů dle čl. 17 GDPR,

- právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR,

- právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR,

- právo odvolat souhlas se zpracováním písemně nebo elektronicky na adresu nebo email správce uvedený v čl. III těchto podmínek.


Pokud si myslíte, že vaše údaje zpracováváme v rozporu s příslušnými právními předpisy, kontaktujte nás.

Pokud nebudete s řešením vaší stížnosti spokojeni, můžete podat stížnost na Úřad pro ochranu osobních údajů.


VIII.

Podmínky zabezpečení osobních údajů

Správce prohlašuje, že přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů.

Správce přijal technická opatření k zabezpečení datových úložišť a úložišť osobních údajů v listinné podobě.

Správce prohlašuje, že k osobním údajům mají přístup pouze jím pověřené osoby.

IX.

Závěrečná ustanovení

Odesláním objednávky z internetového objednávkového formuláře potvrzujete, že jste seznámen/a se zásadami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.

Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na svých internetových stránkách a zároveň Vám zašle novou verzi těchto podmínek Vaši e-mailovou adresu, kterou jste správci poskytl/a.

Tyto podmínky nabývají účinnosti dnem 1.7.2019